Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2013 20:40 - Убийства на деца в България
Автор: borsi Категория: Новини   
Прочетен: 24600 Коментари: 12 Гласове:
30

Последна промяна: 25.04.2013 17:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Убийства на деца в България 

Фондът за лечение на деца в чужбина е върнал на държавата близо 25 млн. лв., за да могат чиновниците да вземат по-големи заплати!

“Фондът за лечение на деца в чужбина е върнал на държавата близо 25 млн. лв. С тези пари е трябвало да се спасят стотици болни българчета. Но това не е станало! Колосалната сума е осигурена на фонда от държавата. Става дума за 4-годишен период (от 2005 до 2008 г. вкл.). И тъй като фондът е държавен, то в края на годината той е задължен да връща не-изразходените от субсидията пари обратно в държавната хазна. Октомври 2008 г. на фонда са били отпуснати 20 млн. лв. от бюджетния излишък. От тях за лечение на деца са дадени около 550 000 лв., а останалите 19,4 млн. лв. били върнати на държавата след края на годината”

image

Малката 5 годишна Габи, на която отказаха лечение от фонда, умря!  И вашето дете може да умре утре  защото, поредния изрод в администрацията иска да кара ски на Банско в почивните дни, или да си купи нова кола

Одитът на Сметната палата откри: няма регламентирани срокове, в които фондът и комисията да са задължение да отговорят на молбата за помощ  - Това се прави нарочно, за да може отложените суми за календарната година да се върнат на държавата, а чиновниците да получат поощрителни бонуси за реализираните “икономии” в календарната година!  Няма ясно определени критерии за одобрението им, следователно роля играе субективният фактор – Това се прави за да могат да се изнудват родителите на умиращите деца!    Децата в България умират, за да могат чиновниците да  ходят на плаж, на ски,  на екскурзии в чужбина, да играят тенис, за да могат да си купуват нови коли на лизинг, да обядват в ресторант, събота и неделя да окупират луксозните хотели, почивайки си от уморителната си дейност на която би завидял и палач в Дахау.    

Не вярвате?  

Проверете ведомостите за заплати.  Проверете разходите на администрацията във Фонда за "лечение" на деца в чужбина.  За децата пари може да "няма", но за техните заплати  винаги има.  За топли и приятни офиси, на които данъкоплатците плащат ток,  за безплатни телефони и луксозно обзавеждане,  безплатни служебните коли карани с  безплатен служебен бензин, за командировките в чужбина “в името на децата” които тихичко си умират,  за да могат шепа изроди,  наричащо подигравателно родителите на децата “Андрешковци”,  да живеят охолно и да се обогатяват с всяко убийство!  Знае ли някой от вас, какви заплати вземат чиновниците във фонда? С колко % са им качвани заплатите във всяка година на кризата? Какви бонуси си раздават, колко дни платен отпуск ползват (платен от вашите пари), какви пари за облекло получават (да, точно за дрешки горките, че "ходят голи и боси"), какви служебни и лично коли карат, какви кредити изплащат за купените от тях  апартаменти в "кризата"?!  Умрели деца?! На кой му пука?!  Да мрат деца на робите, нали ще заведат своите на море в Гърция и ще им платят частното училище!

Смятате, че съм краен и че чиновниците извършили убийства на деца с цел -  придобиване на  материална облага (нещо за което се полага затвор, а в близкото минало се полагаше и смъртно наказание) не са изроди и дегенерати? Молете се Бог, Аллах, Вишну, Великият Дух на Сиуксите и Съдбата да не ви докажат обратното, чрез смъртта на вашето дете. Амин! 

Днес държавната администрация погуби още един българин!

image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ
 



Гласувай:
30



1. shveik5 - Този пост е потресаващо верен.
03.04.2013 21:30
Този пост не е и за първа, там ще го прочетем малцина любопитни носове и утре ще гледаме друг. Този пост е за първа новина в официалните ни медии, но няма да го видим там. Този пост е достатъчен повод да се самосезират съответните институции, но няма да е бъде и тая.
За съжаление съответните институции са все същите проституции! Всички са на държавна ясла и се водят от едни и същи интереси.
Това, за което пишете е повече от корупция! А за сега борбата се води успешно само до корупция, над нея още не са се сетили! Поздравявам автора за гражданската му доблест, а така ми се щеше да се разшуми!
цитирай
2. pin777 - Много вярно ...
04.04.2013 12:12
Въпроса е, че повличат с "модата" си много хора след тях. Всички искат да са като тях. А най-лошото - младите поколения.
цитирай
3. zarenkow - Е ние убиваме над 90 процент ЗДРАВИ ДЕЦА
04.04.2013 13:26
та болните. Едно дете до седмата си година не получи ли нужната грижа , внимание, възпитание, образование и среда образец за поведение, то се превръща в антисоциално, разрушаващо и самовъзпроизвеждащо всичко това впоследствие същество. С престъпната нагласа да делим най ценния обществен ресурс, на свой и чужд, да потъваме в нахален излишък за сметка на децата, позовавайки се на политически , авторски и какви ли не удобни права, само не и права на децата, ние не просто убиваме децата, убиваме себе си като народ. Докато не осъзнаем естествените приоритети, потъпкани от егоизъм и глупост ще се самоубиваме .
цитирай
4. denijane - Какво значи "имаме си спец...
04.04.2013 17:51
Какво значи "имаме си специалисти"? Специалистите не се "имат", те се обучават, пращат на специализации и обгрижват и не на последно място, те практикуват постоянно! Това е специалист. А не някой, който някога е изкарал специализация и сега се чуди защо няма пациенти. Да не говорим, че на специалистите им трябва и техника и екип, все неща свързани с инвестиции, добро управление и воля за повишаване на качеството на здравеопазването.
Какво стана с чернодробните трансплантации в Правителствена болница? Колко деца убиха тия тъй наречени "специалисти". И още няма кой да ги осъди!
Така че това не е "мода", това е нужда. Всеки има право на живот и на достъп до здравни услуги. ВСЕКИ! Тези деца обикновено не могат да се лекуват в България. И ако случайно успеят да си вземат протокол от лекар, защото лекарите естествено не мрат да си признават грешките и незнанието пред чуждите колеги, та ако изобщо успеят да си вземат протокол, нещастниците в Фондът не им дават пари, за да пестят.
Сбъркана държава. А българчетата намаляват ли намаляват.
Иначе добре звучи, да инвестираме в родното здравеопазване. Нека! Само че тези деца не могат да чакат българската медицина да стане на европейско ниво.
цитирай
5. rstoyanova7 - ...
04.04.2013 19:01
vestitsa ,mai ne ste naqsno kak stoqt nestata s taka narechenite "spetsialisti" roditelite na gabi da ne sa ludi?! da ostavqt deteto si v rytse na edinstveniq doktor ,koito e na 80 godini!!!nqma drug chovek ,koito e obuchen da napravi podobna operatsiq!!!! v bylgaria ne samo nqma aparatura ami kompetentni doktori...80 godishniq doktor ima mnogo malko uspeshni operatsii ...
цитирай
6. mirachopi - ами затова здравните емигранти ще ставаме,все повече.
04.04.2013 20:47
Тъкмо ще опразнят магистралите да могат чиновниците да стигат по бързо до морето.Няма да има задръствания,няма да има деца,даже и училища няма да трябват защото техните деца са по колежите в чужбина докато те реформират българското образование.
цитирай
7. demograph - Поставям този постинг в списъка на доказателствата за геноцид срещу българите
05.04.2013 13:14
На вниманието на Албанската прокуратура.
цитирай
8. injir - Държава на чиновници...
07.04.2013 01:31
Държава на чиновници...
цитирай
9. djgator - .......
08.04.2013 23:37
Нека Бог ги накаже, ние явно не можем!
цитирай
10. belchev2 - Убийци на деца
14.04.2013 07:33
Копелдаци мръсни!Гледат само да се нагушат и не им дреме за никого.Как така ще правят икономии и никой да не обръща внимание?!За линчуване са,а не за затвор,защото и там ще се уредят на хубаво място!
цитирай
11. borsi - Пари за лечение на деца в чужбина били раздадени като бонуси
08.10.2013 21:40
Октомври 2013 18:36 http://www.moreto.net/novini.php?n=226973

Здравният министър Таня Андреева разкри, че част от парите, предвидени за лечение на деца в чужбина са били раздадени като бонуси за стимулиране по граждански договори, съобщи БТВ. Инспекторатът и вътрешният одит на министерството са извършили проверки, които са открили достатъчно нарушения, за да се направят промени, допълни Андреева.

Здравният министър обясни причините, поради които се е наложила смяна в ръководството на фонда.

"За мен неприемливи са две неща - че е имало забавяне на документи на деца с повече от 120, 130 дни. Второто, което за мен е изключително неприемливо е, че са сключвани граждански договори за дейности, които могат да се извършват от администрацията на фонда", заяви здравната министърка. Андреева коментира и проблемите в лечението на онкоболните, като заяви: „За онкоболните ще има пари и касата ще има пари за заплащане на тяхното лечение, аз не виждам да има проблем. За всички онкоболни ще има средства, с които да бъдат лекувани."
цитирай
12. borsi - Отнеха децата на родилка заради неплатени сметки за ток Социалните нахлули в родилното часове след раждането на второто момченце
08.04.2014 21:51
"Държавата и отнема децата на българи, които нямат финансови възможности да живеят заедно с тях нормален живот и плаща на някой друг да ги гледа, вместо да даде парите на родителите за се грижат сами за собствените си деца...
Това може би, е възможно единствено в България - страната на абсурдите..."

Няма случайни неща - Отнеха децата на родилка заради неплатени сметки за ток
Социалните нахлули в родилното часове след раждането на второто момченце

http://www.blitz.bg/news/article/260621
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borsi
Категория: Бизнес
Прочетен: 5984999
Постинги: 957
Коментари: 3981
Гласове: 7086
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031